Bezorging

Wij maken gebruik van PostNL om alle bestellingen te bezorgen. PostNL is een Nederlands postbedrijf met dochterbedrijven in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Italië.

Verzendkosten

CBD-supplementen.nl kent één van de laagste verzendkosten in Nederland! Wij hebben daarnaast ook één van de laagste orderdrempels voor gratis verzending in Nederland.

  1. Nederland
    Wij brengen geen verzendkosten in rekening bij bestellingen vanaf 25 euro. Voor bestellingen met een totaal orderwaarde lager dan 25 euro, brengen wij 3,95 euro verzendkosten in rekening.
  2. België
    Wij verzenden uw bestelling ook naar in België. Wij brengen voor bestellingen van 50 euro en hoger geen verzendkosten in rekening. Bij een bestelling met een orderwaarde lager dan 50 euro, zijn de verzendkosten 4,95 euro.

Levertijd

Bestellingen die in onze webshop geplaatst worden, worden bezorgd door PostNL. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace code. Track & Trace is een handige manier om uw zending met barcode online te volgen. Het enige wat u nodig heeft is de barcode en de postcode van u als ontvanger. De levertijd van uw bestelling is circa 2 dagen (na ontvangst van betaling).

U volgt uw zending eenvoudig online in vier stappen:

  1. Zorg dat u de barcode van uw zending bij de hand heeft. U vindt deze code in de e-mail die wij u verzenden.
  2. Vul deze barcode in. Dit nummer begint meestal met ‘3S’ en bevat verder een combinatie van cijfers en letters. Typ de barcode in zonder spaties.
  3. Vul uw postcode in (van het afleveradres )
  4. Klik op ‘Zoeken’. De informatie over de locatie van uw zending verschijnt nu op uw scherm.