Groothandel

CBD-supplementen.nl is een webshop en werkt samen met verschillende Nederlandse groothandels om particuliere klanten diverse voedingssupplementen met cannabidiol (CBD) en CBD-producten te kunnen aanbieden. Merken met een assortiment van hoogwaardige kwalitatieve supplementen zoals MediHemp, AzothJacob Hooy en DutchHemp, zijn voor onze klanten verkrijgbaar in onze webshop.

Daarnaast zijn wij een onafhankelijke groothandel in voedingssupplementen met cannabinoïden (zoals CBD-olie en CBG-olie). Wij voorzien onze zakelijke klanten, winkeliers en webshops dagelijks van producten, diensten en advies.

DutchHemp

DutchHemp is ons eigen merk, op de markt gelanceerd eind 2019, met CBD-olie en diverse CBD-producten.

De CBD-producten voor menselijk gebruik bestaan uit “CBD-olie Puur” en “CBD-olie Raw” (ook wel bekend als Full Spectrum CBD-olie) in verschillende sterktes.

DutchHemp heeft ook CBD-isolaat (ook wel bekend als CBD-kristallen) op de markt gebracht. Dit is 99,6 procent puur cannabidiol, de meest pure extractie van cannabidiol uit hennep- en cannabisplanten!

DutchHemp is zoals de naam verraadt een Nederlands merk; “Dutch Hemp”, en staat voor unieke producten van hoge kwaliteit, professioneel advies én scherpe prijzen! Wij laten onze producten testen door het gerenommeerde laboratorium Nova Research.

Wil jij de producten van DutchHemp verkopen in jouw webshop, neem dan contact met ons op! Wij helpen je ons merk in jouw (online) winkel een groot succes te maken!

Private label of white label?

Zoals hierboven beschreven, CBD-supplementen.nl verkoopt merken van andere merken en haar eigen merk DutchHemp. Wil jij starten met het (online) verkopen van CBD-supplementen en CBD-producten met cannabidiol en andere cannabinoïden, dan kan dit dus op verschillende manieren.

Je kunt ook kiezen om een eigen merk te lanceren! Het gaat hier dan om een zogeheten private label of white label product. Wij bieden je dan CBD-oliën in bulk aan, getest en met analysecertificaten. Je kunt deze dan naar wens afvullen.

Het verkopen van een eigen merk kent verschillende voordelen. Naast de vrijheid om je merk te positioneren in de markt op de door jouw gewenste manier, is het belangrijkste de hogere winstmarge! Een eigen merk is een stuk rendabeler dan de verkoop van merkproducten.

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden voor jouw merk te bespreken!