Retourneren

U heeft een verkeerd product gekocht? Geen probleem! U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden!

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de verzendkosten van het retour sturen naar de CBD-supplementen.nl zijn voor uw rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren kan eenvoudig door contact met ons op te nemen via het contractformulier. Wij sturen u een retourformulier, vul deze volledig in en voeg het bij de artikelen die u terug wilt sturen. Verpak de retourartikelen goed. Knip het retouradres van het retourformulier en plak het zichtbaar op het pakket. Lever het pakket in bij een PostNL inzamelpunt. Bewaar het verzendbewijs (Track & Trace code).

CBD-supplementen.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te storten, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds gebruikt, geopend of door uw schuld is beschadigd.